Skip to content

Holland goes Zrce

Zrce Beach

Zrce Beach op het eiland Pag in Kroatie is een van de beste party stranden in de wereld en de ideale bestemming voor vakantiegangers die niet alleen van zon, zee en strand willen genieten maar ook van het stijlvolle uitgaansleven. In de vier open air clubs Papaya, Aquarius , Noa en Kalypso kan je genieten van after beach parties en daarna het nachtleven tot in de vroege ochtend die in het hoogseizoen elke dag plaatsvinden.

Je kunt genieten van diverse festivals en evenementen tijdens de zomermaanden. De meest populaire dj’s (Armin Van Buuren, Marshmello, Timmy Trumpet,…) hebben al gedraaid in de 4 grootste clubs van het eiland.

Evenementen

Wild&Free Festival deel 2 (10.07. – 16.07.2021)

Feel free – the Wild&Free Festival!

Het Wild & Free Festival vond in 2019 voor het eerst plaats en had internationale acts als Dannic, Garmiani, Mike Cervello, Alle Farben, Fabian Farell, Vol2Cat en vele andere acts voor een succesvolle eerste editie.

Ook in 2021 zal dit evenement plaatsvinden, ben jij al klaar voor een week feesten in alle 4 de grootste clubs in Zcre Beach.

Lineup 2021Wild&Free Festival

Boek hier uw reis (Wild&Free Festival
 

Summer Peak Festival (21.08. – 28.08.2021)

Het laatste festival van het seizoen op Zcre Beach. Geniet van de beste feesten waar je compleet uit je dak kan gaan! Wissel relaxen af met de allerdikste activiteiten , zo vier je een onvergetelijke vakantie op Zcre Beach. Iedereen van barpersoneel tot dj’s doen hun uiterste best om jou vakantie onvergetelijk te maken. De heldere zee, het zomerse gevoel, de vetste feesten en jouw vrienden, daar draait Summer Peak festival

Summer Peak Festival

Boek hier uw reis (Summer Peak Festival
 

Contact, advies en boeken

aanbod vie email

Geen zin om uren te zoeken naar het beste hotel of appartement? Wij kunnen jou een persoonlijk aanbod doen voor je accommodatie.
  • Accomodatie in een hotel, appartement of hostel
  • Reis naar Zrce beach met vliegtuig of bus
  • Festival en evenementen tickets
  • Alle zrce.eu voordelen
  • Reisbegeleiding op je vakantie bestemming
 

contact, advies en boeking

zrce.eu klantenservice: maandag - vrijdag 09:00 / 18:00 Uhr

🇪🇺 +49 731 96338860

📱 +49 731 96338860 (Whatsapp, 24/7)
📧  team@zrce.eu
FB ilovezrce/

Foto’s van Zrce Beach

Een typische dag in Zrce Beach

Relaxe ‘s ochtends op het zandstrand van Zcre Beach en spaar je energie voor het uitgaansleven in de meest trendy clubs van Zcre Beach. Geniet van het helderblauw water, de beste elektronische muziek en drink een cocktail op een van de After Beach feesten. Ook kan je genieten van diverse activiteiten waaronder bungee jumpen en diverse watersports. Dit strand ligt op ongeveer 3 kilometer van het stadje Novalja en is gemakkelijk te bereiken met bussen. Ook voor de meest populaire nederlandse DJ’s is Zcre Beach bekend terrein. Geniet van de zon en vier je onvergetelijke vakantie op dit fantastische strand.